Uthyrning

Vi har en samlingslokal som du kan hyra - Logen. Vi har också en övernattningsstuga. Det går också att hyra hela anläggningen för större arrangemang. Enda kravet är att tillställningen är helt fri från alkohol och andra droger.

Är du lärare och vill ta med din klass på friluftsdag? Ring och boka för att minska risken för dubbel eller tredubbelbokningar. Under vår och höst är det många klasser som kommer till oss. Har du då bokat har du företräde framför de som inte bokat.

 

Logen

Logen är det största huset på området och har kök, toalett, dusch och ett samlingsrum på ca 90 kvm. Lokalen är oöm och passar därför bra för till exempel barnkalas och olika skolklassaktiviteter, men även för föreläsningar, släktträffar, årsmöten och andra föreningssammankomster.

Läs mer


Lillstugan

Lillstugan är vår övernattningsstuga med 6 bäddar och pentry.

Läs mer

Anläggningen

Om du vill hyra hela anläggningen, eller stora delar av den, ber vi dig kontakta Inger Ekstrand för information och bokning, se kontaktuppgifter här intill.

Bord och bänkar

Hopfällbara bord och bänkar finns att hyra. Borden är 180 x 70 cm och bänkarna lika långa. Pris: Bord 50 kr/st, bänk 25 kr/st. Hämtas på plats efter överenskommelse.

Båtar och kanoter

Vi har några roddbåtar och kanadensare som går att hyra då caféet är öppet. Kostnad: 60 kr/båt och timme. Flytvästar ingår och finns i många storlekar.

Information & bokning

Inger Ekstrand
070-359 50 37
inger@lilltorpet.se

Service vid uthyrning

Om du vill ha någon ytterligare service när du hyr, såsom ljudanläggning eller hjälp med fika kan du kontakta oss.

Uthyrningsinfo

Observera att Lilltorpet är en drogfri anläggning vilket innebär att ingen alkohol får medtagas eller förtäras i lokalerna eller på området.

När du hyr godkänner du vårt hyreskontrakt, vilket du kan läsa i sitt grundformat här.