Evenemang

Familjeskoj

Föreställningen börjar 17.30 men parken öppnar redan 16.30.Då kan ni använda våra populära uteleksaker, köpa lotter, fiska i fiskdammen, spela på chokladhjulet och fika. I caféet kan du köpa allt från godis till kaffe med tilltugg. Korvkiosken är öppen och popcornmaskinerna jobbar för högtryck.

Förköp: 60 kr per person från 3 år
Pris på plats: 70 kr per person från 3 år.

2
juli

Den magiska hatten

En förtrollande varieté för hela familjen

Magiker Malin Nilsson har packat trolleriväskan, kammat glitterridån och putsat sina kängor. Hon är redo att stövla in på scenen och skapa en magiupplevelse tillsammans med dig!

Fingerfärdiga trick, hemmabyggda illusioner och roliga mysterium presenteras till ackompanjemang av pianist Olof Lövgren.

En interaktiv magiföreställning med hjärtat på det rätta stället och inget tjafs.

Föreställningen passar från ca 5 år.
Föreställningens längd: ca 40 minuter

Köp biljetter
9
juli

Zillah & Totte

Världsmästare, Talangvinnare, programledare, sångerska. Buktalerskan Zillah och hennes världsberömda apa Totte bjuder på en föreställning där sketcher, musik och trolleri är återkommande inslag men vad som helst kan hända.

Föreställningen passar bäst från ca 4 år.
Föreställningens längd: Ca 40 minuter.

Köp biljetter
16
juli

Hunden

En clownföreställning om en hund på flykt som finner vänner och ett hem.

En morgon när Lola och Cous Cous skall öppna sin kebabvagn får de besök av en mycket ensam hund. Högst motvilligt börjar kvinnorna att tycka om den, hunden blir deras vän och förtrogna. Men snart knackar hälsoinspektören på och den nya vänskapen ställs på prov.

Det här är en lekfull föreställning om att hjälpa och hjälpas åt. Att mötas över språkbarriärer, missförstånd och om att lära känna sig själv genom andra.

Föreställningen passar en publik från ca 4 år.
Föreställningens längd: ca 40 minuter

Köp biljetter
30
juli

Mio min Mio

En musikteater där publiken får vara med och hjälpa Mio och Jum-Jum att besegra riddar Kato

Alla känner vi till den klassiska sagan om den föräldralöse pojken som plötsligt försvann spårlöst från Vasastan i Stockholm. I Teater Pegasus version av Astrid Lindgrens Mio, min Mio bearbetad av Johan Briggert tillåts barnen vara med på scenen, de får – om de vill – repliker, och hjälper hela tiden sagan framåt, men det går naturligtvis lika bra att vara åskådare.

Publiken får hjälpa Mio och Jum-Jum att undgå spejarna, övertyga svärdssmidaren, ge brödet som mättar hunger, spela flöjt – och framförallt hjälpa Mio och Jum-Jum att besegra riddar Kato, och befria alla barn som blivit förvandlade till fåglar.

Med nyskriven och igenkännande musik passar föreställningen barn från ca 5 år.

Föreställningens längd ca 40 minuter

Köp biljetter

Idag

Caféet öppet

12:00 - 17:00

Gilla oss på Facebook