Evenemang

Familjeskoj

Föreställningen börjar 17.30 men parken öppnar redan 16.30.Då kan ni använda våra populära uteleksaker, köpa lotter, fiska i fiskdammen, spela på chokladhjulet och fika. I caféet kan du köpa allt från godis till kaffe med tilltugg. Korvkiosken är öppen och popcornmaskinerna jobbar för högtryck.

Begränsat antal biljetter enligt för dagen gällande restriktioner. Förköp via lilltorpet.se.

Eventuellt överblivna biljetter säljs på plats i samband med föreställningen.

Förköp. 60 kr per person från 3 år (via lilltorpet.se)
Pris på plats: 70 kr per person från 3 år.

6
juli

Sjung med Pettson och Findus

Sjung med Pettson och Findus är en riktig familjeföreställning. Det brukar vara nästan lika många vuxna som barn i publiken. Det är härligt att se alla skratta tillsammans och sjunga av hjärtats lust till Sven Nordqvists välkända och älskade berättelser.

Under sina 25 år som Pettson har Sven Hedman gjort över 2000 föreställningar och skrivit mer än 70 sånger, och dessa är stommen i föreställningarna. Fanny Wistrand är med sin musikalitet och sitt levande kroppsspråk den perfekta Findus - busig och sprallig, precis som Findus är.

Föreställningen äger rum på gräsmattan, inget tak över publiken.

Speltid ca 40-45 minuter

Alla åldrar men passar bäst från 5 år och uppåt.

Köp biljetter
13
juli

Fjärilar i magen

En musikal för barn om det läskiga - och härliga - med att börja skolan. Med nyskriven musik, svängiga låtar och stora känslor blir föreställningen Fjärilar i magen en upplevelse för hela familjen.

Wilma, Paula och Jessica har funderingar om hur det är att börja skolan. Ska läraren vara en drake? Kommer alla att skratta åt en? Och hur många fjärilar får egentligen plats i magen? Frågorna besvaras olika av de tre kompisarna men tillsammans med publiken hjälps de åt inför det nya som väntar.

Fjärilar i magen framförs av de professionella musikalartisterna Cecilia Wrangel, Jessica Stendahl och Sandra Caménisch/Jenny Holmgren till ackompanjemang av Christoffer Skoug på gitarr.

Föreställningen äger rum under tak på dansbanan.

Speltid 30 minuter

Rekommenderad ålder 3-7 år

Köp biljetter
20
juli

Nalle Clown

Med humor, värme och en fullpackad clownväska åker Nalle Clown på turné med Folkets Hus och Parker. Föreställningen är språklös och anpassad för alla åldrar.

Nalle Laanela har en gedigen meritlista med en rad nationella och internationella uppdrag inom scenkonstbranschen. Han är till exempel grundaren av Clowner utan gränser och han har medverkat i en mängd olika föreställningar både som artist och som regissör.

Föreställningen äger rum under tak på dansbanan.

Speltid ca 35 minuter

Rekommenderad ålder 3-8 år

Köp biljetter