Evenemang

Familjeskoj

Föreställningen börjar 17.30 men parken öppnar redan 16.30. Då kan ni använda våra populära uteleksaker, köpa lotter, fiska i fiskdammen och spela på chokladhjulet. I caféet kan du köpa allt från godis till kaffe med tilltugg. Korvkiosken är öppen och popcornmaskinerna jobbar för högtryck.

Förköp via lilltorpet.se. Biljetter säljs även på plats i samband med föreställningen.

Förköp. 60 kr per person från 3 år (via lilltorpet.se)
Pris på plats: 70 kr per person från 3 år.

5
juli

Världen runt Rut

I en nyskriven pjäs av Petter Lennstrand möter vi katten Rut som villat bort sig hemifrån. För att hitta vägen hem ger sig Rut, som är nyfiken i en strut, ut på upptäcktsfärd och stöter på en helt ny spännande värld!

Föreställningen äger rum på gräsmattan, inget tak över publiken. Bänkar finns men ta gärna med egen stol.

Föreställningens längd ca 30 min. Efter föreställningen möter ensemblen publiken en stund för att fånga upp ev. frågor eller tankar om föreställningen. 

Passar bäst från 3 år

Köp biljetter
12
juli

Sjung med Pettson och Findus

 Sjung med Pettson och Findus är en riktig familjeföreställning. Det brukar vara nästan lika många vuxna som barn i publiken. Det är härligt att se alla skratta tillsammans och sjunga av hjärtats lust till Sven Nordqvists välkända och älskade berättelser.

Föreställningen äger rum på gräsmattan, inget tak över publiken. Bänkar finns men ta gärna med egen stol.

Föreställningens längd ca 40-45 minuter. Passar alla åldrar men bäst från 5 år och uppåt.

Köp biljetter
26
juli

Zillah &Totte

Apan Totte går bananas i denna nya föreställning, och visar att Zillah är en buktalerska av världsklass. Publiken kan inte göra annat än att följa med på apans nyckfulla upptåg och själva bli en del av föreställningen. Både små och stora fascineras av hur den kaxiga lilla schimpansen kan verka så levande och mänsklig. Det bjuds på sångnummer och knasiga upptåg – allt i en skojig mix för att det ska bli succé.

Föreställningen äger rum under tak på dansbanan.

Föreställningens längd ca 35 minuter. Passar alla åldrar

Köp biljetter