Evenemang

Familjeskoj

Föreställningen börjar 17.30 men parken öppnar redan 16.30. Då kan ni använda våra populära uteleksaker, köpa lotter, fiska i fiskdammen och spela på chokladhjulet. I caféet kan du köpa allt från godis till kaffe med tilltugg. Korvkiosken är öppen och popcornmaskinerna jobbar för högtryck.


4
juli

Den lille girige

Harpagon och Marianne är båda tre år och vill ha alla leksaker både i leksaksaffären och i sandlådan. Hur blir det när de båda möts i sandlådan? Den lille girige är en del av Unga Dramatens serie ”Unga klassiker” där teaterns tyngsta klassiker tolkas för de yngsta. Den har gjort stor succé på Dramaten. ”Lyhört, roligt och med exakt igenkänning av sandlådelivet” berömde Dagens Nyheters recensent. 

Föreställningen presenteras av Folkets Hus och Parker i samarbete med Unga Dramaten. 


Föreställningen äger rum under tak på dansbanan.

Föreställningens längd ca 30 minuter. Passar bäst från tre år och uppåt.

11
juli

Sångsommar med Ayla, Jecko & Jessie

Ayla är en briljant allsångsledare som får hela publiken att känna sig inkluderad och välkommen.  Med på turnén är också fyra musiker samt Jecko & Jessie (kända från bl a ”Kan själv” i SVT Barn) som bidrar med humor, slapstick, akrobatik och trolleri. Det blir garanterat gapskratt och helt galet. Efter konserten ges det möjlighet till fotografering och mingelstund med artisterna.


Föreställningen äger rum på gräsmattan, inget tak över publiken. Bänkar finns men ta gärna med egen stol.

Föreställningens längd ca 50 min. Efter föreställningen finns det möjlighet att träffa artisterna. Passar alla åldrar.

25
juli

Lilla jag och drakarnas drottning

Bland drakar och dragqueens musikal Lilla jag och drakarnas drottning – ett nyskapande möte mellan dragshow, barnteater och konsert.

Det prisbelönta teatersällskapet Bland drakar och dragqueens nya musikal är en unik blandning mellan glamourös dragshow, levande musik och barnteater, och har gjort succé på Konserthuset Stockholm.  I varje steg av handlingen bjuds publiken in att sjunga, dansa och “kliva in” i berättelsen på olika sätt. Här ryms både lekfullhet och ett viktigt budskap om att våga vara den man är. 

Föreställningen presenteras av Folkets Hus och Parker i samarbete med Bland drakar och dragqueens. 


Föreställningen äger rum under tak på dansbanan.

Föreställningens längd ca 30 minuter och därefter mingel bland publiken. Passar bäst för ca 3-8 år.