Evenemang

Dagkollo 2019

Nu är kolloveckorna över för den här sommaren. Tack alla barn, föräldrar och ledare. Även tack till Rädda Barnen, Handelsbanken och Falu kommun för ekonomiskt bidrag.

Även den här sommaren, 2019, kommer vi att arrangera vårt omtyckta kollo på Lilltorpet under vecka 26-28. Kollot är för barn i åldern 7-12 år och kostnaden är 500 kr per vecka och då ingår mat, mellanmål och alla aktiviteter. Dagarna börjar alltid med en samling och fylls sedan med aktiviteter ute och inne; bad och lek, kanotpaddling, pyssel och skapande med mera. Det går bara att anmäla sig för en hel vecka, inte enskilda dagar. Tiden är kl 9-16 varje vardag (med viss reservation för ändring). Ledare för kollot är en huvudansvarig vuxen som till sin hjälp har fem ansvarsfulla ungdomar. Antalet barn per vecka är begränsat till 25.

Anmälan sker genom att maila till inger@lilltorpet.se och då får du en länk till ett anmälningsformulär som du fyller i. Om du har något du vill fråga om kan du även göra det till Inger Ekstrand på tel 070-359 50 37.